Cantorij Cantorij
Cantorij zoekt projectzangers voor de Marcus Passie
De cantorij start op donderdag 1 februari met een project: "De Marcus Passie". De componist Marieke Stoel, heeft op de indringende teksten van Arne Jonges, een hedendaagse passie geschreven die goed uit te voeren is door kleine koren en cantorijen. De modern klassieke muziek sluit aan bij experimenten in de late middeleeuwen met de klankkleur en het streven om muziek en tekst dicht bij elkaar te laten klinken. De cantorij nodigt iedereen van harte uit om met dit project mee te zingen en op Goede Vrijdag (29 maart, 19.30 uur) ten gehore te brengen. De repetities zijn elke donderdag om 20.00 uur in de kerk aan de Westerbuorren 11. Deelname is gratis.

Cantorij

Lezing duurzaamheid