Lezing duurzaamheid Lezing duurzaamheid
Op 28 februari om 19.30 u vindt weer een lezing plaats in onze kerk. Het thema is duurzaamheid. Ons gemeentelid Wiebe Abma zal vanuit zijn expertise ingaan op de planetaire grenzen en daarbij inzoomen op de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering. Wiebe is zelf werkzaam in de ontwikkeling van duurzame fosfaattechnologie. Van klimaatverandering kun je behoorlijk somber worden, kunnen wij überhaupt wel iets doen om het tij te keren? We zullen ook op de vraag ingaan wat wij zelf aan (kleine) stappen kunnen zetten, zonder elkaar de maat te nemen. Vanuit psychologisch oogpunt gaat Carola Dahmen kort iets vertellen over het programma van Ben Tiggelaar “Dromen durven doen. Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf.” Durven wij te dromen dat het ook anders kan? Na lezing en gesprek is er nog een hapje en een drankje. Iedereen is welkom, neem gerust vrienden, familie of kennissen mee en de toegang is gratis.

Cantorij

Lezing duurzaamheid