Nieuws van de Kerkrenmeesters Nieuws van de Kerkrenmeesters

Begrotingen 2017 Protestantse gemeente Boornbergum – Kortehemmen.

Zoals u eerder hebt kunnen lezen in Tsjerkenijs, zijn de begrotingen van de diaconie en van de kerkrentmeesters niet behandeld op de laatst gehouden gemeenteavond in november.
Wel zouden de begrotingen ter inzage komen te liggen. Dat is dan nu zover, de begrotingen zijn goedgekeurd door de kerkenraad en liggen vanaf heden ter inzage bij:
Jan Kooi, de begroting van de kerkrentmeesters en bij Nanne Rodenhuis die van de diaconie.
Het is wel de bedoeling dat u zich eerst even meldt, voordat u langs wilt komen.

Gerrit Huisman.

Kerkbalans 2017 komt eraan!
De voorbereidingen voor de actie Kerkbalans zijn weer in volle gang.
Het thema van de actie is dit jaar: ‘Mijn kerk verbindt’.
Tussen 21 januari en 5 februari ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk.
Daarom vragen we elk jaar aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Kerkbalans vormen mede de financiële basis voor onze kerk.
We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en uitvoering geven aan diverse zaken die we voor dit jaar weer met elkaar hopen te realiseren.

Gemeentezondag 24 september 2017

Rooster kindernevendienst